Математичні основи визначення функціонального стану операторів складних технологічних об’єктів - Михайлів, Н. Д.; Сав’юк, Л. О. (НГУ, 2017)
Забезпечення високої надійності роботи оператора, а, відповідно, системи «людина – машина» (СЛМ), – є пріоритетним завданням для більшості сфер промисловості та сучасного виробництва. Тому важливим є розробка заходів по підвищенню кваліфікації операторів складних технологічних об’єктів (СТО), шляхом підбору математичного апарату для який б дав можливість підвищити надійність його діяльності в структурі СЛМ.
Keywords: математична основа; математическая основа; функціональний стан; функциональное состояние; складні технологічні об’єкти; сложные технологические объекты