Порівняння характеристик мов програмування за допомогою алгоритмічних розрахунків - Бердник, М. Г.; Сподинець, О. А.; Барвіненко, Д. М. (Нац. техн. ун-т “Дніпровська політехніка”, 2018)
АСК процесом великого дроблення являє собою дворівневу систему управління, що працює в реальному масштабі часу. Вона охоплює всі ланки процесу (розвантаження руди з думпкарів (автосамоскидів), дроблення, вивантаження руди на конвеєр та ін.)