Удосконалення зв'язків з громадськістю в органах місцевого самоврядування (на прикладі Дніпропетровської обласної ради) - Турченко, Ірина Олексіївна (My University, 2023)
Дослідження особливостей процесів взаємодії органів місцевого самоврядування з громадськістю та визначення напрямів удосконалення зав’язків з громадськістю Дніпропетровської обласної ради.
Keywords: ОРГАНИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ; ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСНА РАДА; ЗВ’ЯЗКИ З ГРОМАДСЬКІСТЮ; ПАБЛІК РИЛЕЙШНЗ