Реалізація принципу децентралізації в публічному управлінні: організаційно-правові засади - Базавлук, Наталія; Баштанник, Віталій (My University, 2016)
Розглядаються особливості розвитку процесів децентралізації, здійснюється теорретичне обслуговування шляхів реформування системи державного управління та місцевого самоврядування в контексті децентралізації влади. Розробляються теоретичні підходи до адаптації системи публічного управління України до міжнародних стандартів.
Keywords: децентралізація; публічне управління; механізм державної влади; інтегровані системи управління