Дослідження можливостей використання побутових відходів для отримання біогазу на ХХХХ - Шелест, Максим Віталійович (Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2023)
Мета роботи – дослідити вплив полігону «Правобережний» на навколишнє середовище і розглянути можливість встановлення біогазових установок в даному комплексі.
Дослідження можливостей використання побутових відходів для отримання біогазу на ХХХХ
Теоретичний розділ містить аналіз впливів полігонів захоронення твердих побутових відходів на навколишнє середовище, основні підходи щодо поводження з ТПВ в Україні, а також методів використання ТПВ. У технологічному розділі наведено розрахунок доцільності встановлення біогазової установки на полігоні «ХХХХ»
Keywords: ТВЕРДІ ПОБУТОВІ ВІДХОДИ; ПОЛІГОНИ; БІОГАЗ