Кіберфізична система забезпечення мікроклімату розумного будинку на базі ESP8266 з детальною розробкою веб-інтерфейсу - Голубицький, Артем Сергійович (My University, 2024)
Розроблено кіберфізичну систему, яка здатна збирати дані з датчиків, аналізувати їх та приймати рішення щодо керування кліматичними пристроями для підтримки заданих параметрів мікроклімату. Новизна роботи полягає у використанні доступного та енергоефективного мікроконтролера ESP8266, а також у створенні інтуїтивно зрозумілого веб-інтерфейсу з використанням фреймворку Python. Система може бути впроваджена в розумних будинках, офісах, готелях та інших приміщеннях, де важливо підтримувати комфортний мікроклімат.
Keywords: КIБЕРФIЗИЧНА СИСТЕМА, МАРШРУТИЗАТОР, КОМУТАТОР, CISCO, CISCO PACKET TRACER, IНТЕРНЕТ РЕЧЕЙ, IOT, МIКРОКЛIМАТ, РОЗУМНИЙ БУДИНОК