Обґрунтування показників працездатності паливного бака спортивного автомобіля - Мила, Марина, Олексіївна (НТУДП, 2022)
Об’єкт розроблення – експлуатація паливного бака спортивного автомобіля. Мета роботи – обґрунтування параметрів матеріалу паливного бака, які відповідають умовам навантаження, з підвищенням показників його працездатності.
Keywords: ВЛАСТИВОСТІ МАТЕРІАЛУ, КРИТЕРІЇ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ, РЕЖИМИ НАВАНТАЖЕННЯ, ПАЛИВНА СИСТЕМА АВТОМОБІЛЯ, ПАЛИВНИЙ БАК.