Удосконалення процесу перевезень пасажирів на маршруті № 20 (пр. Свободи – Диспетчерська) м. Кам’янське, який обслуговується КП «Кам'янське автотранспортне підприємство 042802» - Мартинюк, І.О. (My University, 2024)
Мета дослідження – підвищення ефективності процесу перевезень пасажирів на міському маршруті.
Keywords: ПАСАЖИРСЬКІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ; АВТОБУС; МІСЬКИЙ АВТОБУСНИЙ МАРШРУТ; ОБСТЕЖЕННЯ ПАСАЖИРОПОТОКУ; ГРАФОАНАЛІТИЧНИЙ РОЗРАХУНОК; РОЗКЛАД РУХУ; ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ