Обґрунтування стратегії розвитку фінансово-кредитного підприємництва в сучасних умовах господарювання - Штойко Марина Іванівна (My University, 2020)
Пояснювальна записка: загальний обсяг роботи становить 94 сторінки. Список використаних джерел налічує 56 найменувань. Робота магістра містить 3 таблиці на 2 сторінках, 16 рисунки, 4 додатки та презентація. Проаналізовано сутність та сучасні тенденції розвитку фінансово-кредитного підприємництва в банківській сфері. Обґрунтовано підхід щодо формування стратегії розвитку фінансово-кредитного підприємництва в сучасних умовах господарювання, який базується на фінансовій стабільності, фінансовій інклюзії, макроекономічному, інноваційному та ринковому розвитку. Визначено практичні шляхи для реалізації стратегії розвитку фінансово-кредитного підприємництва в банківській сфері. Запропоновано створити консультаційний центр для суб’єктів малого бізнесу, спеціалізовані мобільні додатки для підвищення фінансової грамотності дітей та розробити покрокові інструкції для людей похилого віку.
Keywords: РОЗВИТОК, СТРАТЕГІЯ, СУБ’ЄКТИ МАЛОГО БІЗНЕСУ, ФІНАНСОВА ІНКЛЮЗІЯ, ФІНАНСОВО-КРЕДИТНЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО.