Аналіз документації з безпеки руху при оціночному розрахунку підвіски автомобіля - Крівда В. В.; Корніленко К. І.; Мерікова А. О. (НТУ «ДП», 2025)
У роботі досліджується вплив оціночного підходу до розрахунку автомобільної підвіски на загальну безпеку дорожнього руху. Розглянуто фактори, що виникають при порушенні стандартних методів проєктування, а також запропоновано метод документального аналізу технічного стану підвіски за умов обмеженого інженерного забезпечення для вивчання у освітніх компонентах спеціальності.
Documentation analysis of traffic safety in estimated suspension calculation of a vehicle
Keywords: безпека дорожнього руху; підвіска автомобіля; неформальний розрахунок; документальний аналіз; механіка транспортних засобів; D3A методика; вібродинаміка; цифрові дані транспортного засобу; порівняльний аналіз; кінематика підвіски; аматорський тюнінг; аналітика автомобіля; інженерний контроль; Traffic safety; vehicle suspension; informal calculation; documentation analysis; vehicle mechanics; D3A methodology; vibrodynamics; vehicle digital data; comparative analysis; suspension kinematics; amateur tuning; automotive analytics; engineering control