Проект реконструкції станції технічного обслуговування легкових автомобілів "GUS Avtoservis" на вул. Василя Сухомлинського у м. Дніпро з вдосконаленням технології заміни кермового наконечника - Данілов, Дмитро Андрійович (My University, 2022)
Проектування станції технічного обслуговування легкових автомобілів з вдосконаленням технології заміни кермового наконечника
Project of reconstructing the technical service station for passenger cars "GUS Avtoservis" in Vasylia Suhomlinskogo Str. in Dnipro with improving the steering tip replacement technology
Keywords: станція технічного обслуговування вантажних автомобілів; пост поточного ремонту; гідравлічний підкатний візок для агрегатів; коробка передач