Створення та реалізація проєкту веб-ресурсу для бізнес-простору "Ідея" - Семикрас, Д. О.; Сізова, Н. Д. (My University, 2024)
В наш воєнний час виникла проблема із доступністю ресурсів та еспертизи для підприємців та новачків, а також недостатньо приділяється увага вразливим верствам населення. Також для відновлення та розвитку економіки відсутня підтримка місцевому бізнесу. Щоб вирішити цю проблему був розроблений проєкт бізнес-центру “Ідея”, що має на меті підтримку людей та бізнесу за допомогою консультацій, навчальних матеріалів та надання можливостей для розвитку прибуткових та стійких бізнесів. В цьому бізнес-центрі будуть використовуватися новітні методики та досвід консультантів з метою подолання у підприємців або початківців проблем, що виникають у них під час ведення їхньої справи.
Keywords: бізнес-простір; веб-ресурс; бізнес-центр “Ідея”