Оцінка та зниження рівня екологічної небезпеки металургійних промислових підприємств для довкілля - Романов, Кирило Володимирович (Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2024)
Пояснювальна записка: 70 с., 2 рис, 11 табл., 4 додатка, 23 літературних джерел. Мета роботи: оцінка впливу діяльності ХХХХ на стан атмосферного повітря та здоров’я населення.
Оцінка та зниження рівня екологічної небезпеки металургійних промислових підприємств для довкілля
У першому розділі приведено характер та стан металургійної промисловості. Охарактеризовано перспективу розвитку українського металургійного сектору з урахуванням вимог екологічної безпеки. У другому розділі оцінено вплив металургійного комбінату на прикладі ХХХХ, оцінено екологічний ризик, проведено санітарно-гігієнічна оцінку якості атмосферного повітря в зоні впливу підприємства переобладнання. Запропоновано заходи щодо мінімізації впливу ХХХХ на навколишнє середовище.
Keywords: МЕТАЛУРГІЙНА ПРОМИСЛОВІСТЬ; ДОМЕННІ ПЕЧІ; КИСНЕВО-КОНВЕРТОРНИЙ СПОСІБ; АГЛОМЕРАЦІЯ