Англійська термінологія ветеринарії: структурно– семантичний та перекладацький аспекти - Кукіль Дарина Володимирівна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Кукіль Дарини Володимирівни академічної групи 035м-24з-1 ЕТФ спеціальності 035 Філологія. Метою роботи є аналіз англійської ветеринарної термінології з огляду на її структурні, семантичні та перекладацькі особливості.
English Terminology of Veterinary Medicine: Structural-Semantic and Translational Aspects
Keywords: Термін; термін ветеринарної медицини; ветеринарна термінологія; структурні особливості; семантична класифікація; перекладацькі техніки.