Управління персоналом в органах місцевого самоврядування України: сучасний стан та пріоритети розвитку - Шеляг-Кочерга, Катерина Іванівна (My University, 2022)
Теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення управління персоналом в органах місцевого самоврядування України
Keywords: МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ; ПЕРСОНАЛ; УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ; ПОСАДОВА ОСОБА МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ; СЛУЖБА В ОРГАНАХ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ; РОЗВИТОК ПЕРСОНАЛУ; СЛУЖБА УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ