Моделювання та оптимізація бізнес-процесів підприємства комплексної дезінфекції - Зінов'єв Максим (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності функціонування підприємства шляхом моделювання та оптимізації йогопроцесів: Провести аналіз об’єкта дослідження та виявити актуальні проблеми та потреби підприємства; Здійснити комплексний аналіз можливих ризиків і запропонувати інструменти антикризового управління бізнес-процесами. Практична цінність отриманих результатів полягає в тому, що розроблена модель дозволяє більш точно оцінювати ефективність діяльності підприємства, прогнозувати вплив ризиків та приймати обґрунтовані управлінські рішення щодо їх мінімізації.
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи ступеня бакалавра спеціальності 124 Системний аналіз
Keywords: Моделювання; оптимізація; бізнес-процес; системний аналіз