Розробка автоматизованого процесу виготовлення та дослідження міцності деталі "Стакан" методами комп'ютерного моделювання - Норець Людмила (My University, 2025)
Альтернативний технологічний процес виготовлення деталі на сучасних верстатах з програмним керуванням, використовуючи прогресивний ріжучий інструмент та оснащення, за умов використання спеціалізованих інженерних CAD-CAM систем