Методика захисту інформації з обмеженим доступом від несанкціонованих дій при використанні зовнішніх flash-носіїв - Кузьміна, Марія Сергіївна (My University, 2020)
У роботі розроблена методика захисту інформації за рахунок посиленої ідентифікації зовнішніх носіїв та розроблено додатковій пристрій для flash-носіїв, який забезпечує підсилений контроль використання зареєстрованого flash-носія в АС.
Keywords: МЕТОДИКА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ, ВНУТРІШНІ ПОРУШЕННЯ, НЕСАНКЦІОНОВАНІ ДІЇ, ІДЕНТИФІКАЦІЯ ЗОВНІШНІХ FLASH-НОСІЇВ, ПРИСТРІЙ НА МІКРОКОНТРОЛЕРІ