Розробка рекламної кампанії підприємства на ринку послуг - Матюхіна, Карина (My University, 2019)
В кваліфікаційній роботі магістра проаналізовано маркетингову діяльність підприємства та особливості медіа вподобань споживачів при виборі послуги. Виконано аналіз внутрішніх та зовнішніх чинників підприємства , які узагальнено за допомогою SWOT-аналізу. Виявлено стратегічний напрям розвитку підприємства з надання послуг. Проведено маркетингове дослідження з виявлення ефективних засобів та інструментів комунікації, щодо реалізації рекламної кампанії. Розроблено медіа-план рекламної кампанії для підприємства та проведена оцінка ефективності запропонованих комунікаційних заходів. При написанні роботи використано: метод експертної оцінки, метод маркетингових досліджень, статистичний метод при обробці даних маркетингового дослідження, метод розрахунку бюджету рекламної кампанії.