Забезпечення сталого розвитку територій: зарубіжний досвід місцевого самоврядування - Шульга, Євген В’ячеславович (My University, 2023)
Дослідження напрямків та механізмів адаптації зарубіжного досвіду місцевого самоврядування у забезпеченні сталого розвитку територій в Україні.
Keywords: МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ; ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ; СТАЛИЙ РОЗВИТОК; ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ; НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ