Обґрунтування управлінських рішень у сфері закупівельної логістики (за матеріалами ТОВ «Ескімтрейд») - Тамаровський, Антон Павлович (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління підприємством у сфері закупівельної логістики. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління у сфері закупівельної логістики підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: дослідхено теоретичні основи забезпечення ефективної закупівельної логістики; проаналізувано основні техніко-економічні показники та показники фінансового стану ТОВ «Ескімтрейд»; досліджено існуючу логістичну систему підприємства; обґрунтувано управлінські рішення щодо підвищення ефективності у сфері закупівельної логістики ТОВ «Ескімтрейд» шляхом впровадження логістичного аутсорсингу.
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління підприємством у сфері закупівельної логістики. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління у сфері закупівельної логістики підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: дослідхено теоретичні основи забезпечення ефективної закупівельної логістики; проаналізувано основні техніко-економічні показники та показники фінансового стану ТОВ «Ескімтрейд»; досліджено існуючу логістичну систему підприємства; обґрунтувано управлінські рішення щодо підвищення ефективності у сфері закупівельної логістики ТОВ «Ескімтрейд» шляхом впровадження логістичного аутсорсингу.
Keywords: ЛОГІСТИКА, ЗАКУПІВЛІ, АУТСОРСИНГ, УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ПІДПРИЄМСТВО