Прибуток підприємства та шляхи його збільшення в умовах воєнного стану - Замкова, Марія Станіславівна; Романюк, Наталя Миколаївна (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
Прибуток в будь-яких умовах господарювання відіграє важливу роль як для компаній, так і для держави. Для підприємств прибуток, перш за все, є джерелом фінансування, який може бути використаний для інвестування в нові проєкти, розширення бізнесу, погашення боргів, підвищення якості продукції тощо. Крім того, прибуток може бути використаний для винагородження працівників та створення стимулів для їхньої праці, що збереже талановитих працівників та дозволить залучити нових.
Keywords: прибуток підприємництва; робота підприємства в умовах воєнного стану; господарювання