Обґрунтування структури комп'ютерної системи компанії «IT-Kursi» з телеграм ботом продажі IT-курсів на базі фреймворку asyncio - Волошин, Андрій Дмитрович (My University, 2024)
Об’єкт розробки: Телеграм–бот, чат–бот, для якого буде розроблена система оплати IT–курсів. Мета розробки: розробка інтегрованої комп'ютерної системи з телеграм ботом для автоматизації продажу IT–курсів, що забезпечує ефективну взаємодію з користувачами, обробку платежів і управління даними в реальному часі
Keywords: ТЕЛЕГРАМ–БОТ, ASYNCIO, PYTHON, АНАЛІЗ БОТІВ, TELEGRAM, TELEGRAM API, POSTGRESQL