Особливості формування уролітів мешканців Дніпропетровської області - Сирота, Дарія Михайлівна (My University, 2020)
Предмет дослідження – морфологія та склад уролітів. Об'єктом досліджень були уроліти мешканців Дніпропетровської області. Мета роботи - вивчення особливостей формування уролітів мешканців Дніпропетровської області.
Keywords: УРОЛІТИ; ВВЕЛЛІТ; ВЕДДІЛЛІТ; СЕЧОВА КИСЛОТА; ДІГІДРАТ СЕЧОВОЇ КИСЛОТИ; АПАТИТ; КСАНТИН