Термин как основная единица метаязыка терминологического исследования - Висоцька, Тетяна Миколаївна (Дныпропетровськ, ДНУ, 2012)
Проаналізовано основні підходи до розуміння терміна як основної одиниці метамови термінологічних досліджень в межах до когнітивного та когнітивного термінознавства; встановлена спадковість наукових парадигм у розумінні природи терміна, опрацьована робоча дефініція терміна.
Keywords: метаязык терминологических исследований; термин; специальное понятие; признаки термина; когнитивный подход