Дослідження зупинного шляху автомобілю з метою підвищення відповідальності учасників руху - Шурпач, О. В.; Шаповалов, В. С.; Баскаков, Д. О.; Муліна, А. В. (Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2019)
Ситуація на автошляхах України протягом останнього десятиріччя істотно змінилась і продовжує інтенсивно змінюватись. Дороги і вулиці міст, що мають здебільшого недостатню пропускну спроможність, наповнюються потужними автомобілями, які мають добру маневреність, швидкий розгін і різке гальмування.
Keywords: дослідження зупинного шляху; исследования остановочного пути; зупинний шлях автомобілю; остановочный путь автомобиля; підвищення відповідальності; повышение ответственности; відповідальність учасників руху; ответственность участников движения