Удосконалення системи стратегічного управління підприємством ПрАТ «Виробниче об'єднання «КОНТІ» - Зайва, Ксенія Євгенівна (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є вивчення теоретичних та практичних аспектів системи стратегічного управління підприємством та розробка заходів щодо її удосконалення.
Keywords: СИСТЕМА СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ; КОНДИТЕРСЬКА ГАЛУЗЬ; ДЕБІТОРСЬКА ЗАБОРГОВАНІСТЬ; МАРКЕТИНГОВІ ЗАХОДИ; РЕКЛАМА; FACEBOOK; YOUTUBE