Дослідження взаємозв’язку між пластичною деформацією та структурними складовими проміжного типу в будівельних сталях - Довгаль Д. О.; Ракаєв О. М.; Соловйов І. Ю.; Філатов В. В.; Опанасенко А. А. (НТУ "ДП", 2025)
Проведено аналіз виробництва низьковуглецевих сталей після зміцнюючої термічної обробки з отриманням бейнітної структури для сучасного будівництва. Досліджено взаємозв’язок формування різних типів бейнітних структур в матеріалах та розвитком пластичної деформації. To investigate the relationship between the structural components of the bainite type in structural steels after heat treatment and to assess the influence of static deformation on the change in the structural state and, as a result, the mechanical properties of materials.
Study of the relationship between plastic deformation and intermediate structural components in construction steel
Keywords: пластична деформація; низьколеговані мікролеговані сталі; бейніт.; plastic deformation; low-carbon microalloyed steels; bainite.