Розробка політики безпеки інформації інформаційно-телекомуні-каційної системи ФОП «Devcorp» - Циватий, Денис Олександрович (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2021)
У роботі описана необхідність створення комплексної системи захисту інформації, опис сфери діяльності підприємства, виконаний акт обстеження об’єкту інформаційної діяльності. Під час виконання другого розділу був проведений аналіз загроз та вразливостей, згідно із отриманими даними були розроблені елементи політики безпеки інформації, які направлені на мінімізацію загроз втрат важливих ресурсів компанії
Keywords: ПОЛІТИКА БЕЗПЕКИ, ВРАЗЛИВОСТІ, КОМПЛЕКСНА СИСТЕМА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ, ОБ’ЄКТ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, АНАЛІЗ РИЗИКІВ