Реалізація принципу рівного доступу громадян України до державної служби в умовах демократизації влади - Бойко, Н. О. (ДРІДУ НАДУ, 2018)
В умовах трансформаційних змін в державному управлінні для України одним з актуальних завдань залишається вирішення проблеми рівного доступу громадян до державної служби. Забезпечення прав і свобод людини виступає одним з нагальних завдань політичної діяльності всіх країн світу, адже кожна держава має докладати активних зусиль щодо забезпечення та реалізації прав людини. У контексті розвитку публічно-управлінської діяльності важливим напрямом є забезпечення доступу громадян до державної служби.
Keywords: державна служба в Україні; демократизація влади; державне управління; реалізація прав людини