Особливості кріплення монорейкового ставу підвісних монорейкових доріг в пластових дільничих виробках - Герасименко, А. О.; Ширін, Л. Н. (НТУ ДП, 2022)
В специфічних умовах розробки вугільних пластів шахт Західного Донбасу постійно виникають проблеми доставки допоміжних матеріалів, обладнання і людей в протяжних гірничих виробках з породами підошви, здібними до здимання.
Keywords: монорейковий став; монорейкова дорога