Обґрунтування необхідності впровадження системи якості у ПрАТ «Укргідроенерго» - Нелюб, Катерина Володимирівна (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес удосконалення організації контролю якості на підприємстві. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо управління удосконалення організації контролю якості на підприємстві. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: з’ясовано об’єкти та суб’єкти оперативного контролю на промислових підприємствах; визначено особливості організації контролю якості на підприємстві; розглянуто застосування dіgital-технології для забезпечення контролю якості; надано характеристику діяльності підприємства; проаналізовано зовнішнє конкурентне середовище ПрАТ «Укргідроенерго»; обґрунтовано необхідність впровадження системи якості у ПрАТ «Укргідроенерго»; впроваджено систему якості у ПрАТ «Укргідроенерго» та оцінити ефективність запропонованих заходів
Improving the organization of quality control at the enterprise (based on the materials of Private JSC "Ukrhydroenergo")
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес удосконалення організації контролю якості на підприємстві. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо управління удосконалення організації контролю якості на підприємстві. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: з’ясовано об’єкти та суб’єкти оперативного контролю на промислових підприємствах; визначено особливості організації контролю якості на підприємстві; розглянуто застосування dіgital-технології для забезпечення контролю якості; надано характеристику діяльності підприємства; проаналізовано зовнішнє конкурентне середовище ПрАТ «Укргідроенерго»; обґрунтовано необхідність впровадження системи якості у ПрАТ «Укргідроенерго»; впроваджено систему якості у ПрАТ «Укргідроенерго» та оцінити ефективність запропонованих заходів
Keywords: КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, КОНТРОЛІНГ, ЯКІСТЬ, ЗОВНІШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ