Розробка економіко-математичної моделі оптимізації розподілу трудових ресурсів - Вітюк А.О. (My University, 2025)
Мета бакалаврської роботи: розробити економіко-математичну модель оптимізації розподілу трудових ресурсів на ТОВ «Stroy-Ukraine. Практична цінність отриманих в роботі результатів полягає у отриманні програмної реалізації математичної моделі оптимізації розподілу персоналу при виконанні комплексу робіт, а також методу її розв’язання.
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи ступеня бакалавра спеціальності 124 Системний аналіз
Keywords: системний аналіз; модель; оптимізація