Обґрунтування адміністративних засад введення новітніх репродуктивних технологій в рамках діючого лікувального закладу - Тищенко Ксенія Русланівна (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Тищенко Ксенія Русланівна академічної групи 073м-23з-4 ФМ спеціальності 073 Менеджмент. Метою роботи є теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо адміністративного забезпечення впровадження новітніх репродуктивних технологій в рамках організації діяльності лікувального закладу
Keywords: організація; адміністрування; медичні послуги; управлінські рішення; впровадження змін