Використання геосинтетики в цивільньому будівництві - Луценко, Д. І.; Гапєєв, С. М. (My University, 2023)
Геосинтетики - це матеріали, які використовуються в цивільному інженерстві для різних завдань, таких як підсилення, фільтрація, дренаж та бар'єрна захист. Геосинтетики можуть бути виготовлені з різних матеріалів, таких як полімери, гума та текстильні волокна.
Keywords: геосинтетика; геонатуральні матеріали; композитний матеріал