Матеріали методичного забезпечення для самостійної роботи студентів з дисципліни «Науково-технічний переклад з другої іноземної мови (німецька)» напряму підготовки 0305 Філологія спеціальності 7.030507 Переклад спеціалізації «Науково-технічний переклад» - Кабаченко, Ірина Леонідівна (Видавництво НГУ, 2012)
Дані методичні матеріали містять оригінальні тексти для самостійного читання, перекладу, анотування, реферування та лексико-граматичні коментарі до них, вправи на закріплення матеріалу та складних для засвоєння граматичних структур. Тексти охоплюють широке коло спеціальностей (будівництво, обчислювальну техніку, транспорт, екологію, менеджмент та ін.). Для студентів п’ятого курсу (спеціалісти).