Удосконалення управління витратами підприємства (за матеріалами АТ «Інтерпайп НМТЗ») - Сташевська, Аліна Юріївна (My University, 2019)
Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і адміністрування), Дніпро, 2019. Об’єктом розроблення виступає процес управління витратами АТ «Інтерпайп НМТЗ». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення управління витратами підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: вивчено теоретично-методологічні основи управління витратами підприємства; зібрано інформацію про АТ «Інтерпайп НМТЗ»; досліджено фінансові та економічні показники діяльності АТ «Інтерпайп НМТЗ»; проведено аналіз витрат підприємства; здійснено аналіз роботи персоналу, використання основних і оборотних засобів підприємства; обґрунтовано ефективність заходів з удосконалення управління витратами АТ «Інтерпайп НМТЗ».
Improvement of cost management of an enterprise (based on the materials of JSC “Interpipe NPP”)
Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і адміністрування), Дніпро, 2019. Об’єктом розроблення виступає процес управління витратами АТ «Інтерпайп НМТЗ». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення управління витратами підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: вивчено теоретично-методологічні основи управління витратами підприємства; зібрано інформацію про АТ «Інтерпайп НМТЗ»; досліджено фінансові та економічні показники діяльності АТ «Інтерпайп НМТЗ»; проведено аналіз витрат підприємства; здійснено аналіз роботи персоналу, використання основних і оборотних засобів підприємства; обґрунтовано ефективність заходів з удосконалення управління витратами АТ «Інтерпайп НМТЗ».
Keywords: ВИТРАТИ, УПРАВЛІННЯ, ЕФЕКТИВНІСТЬ ДІЯЛЬНОСТІ, СКЛАД ВИТРАТ, СТРУКТУРА ВИТРАТ, ДИНАМІКА ВИТРАТ