Інноваційні механізми державного управління регіональним розвитком - Баштанник, Віталій (My University, 2012)
Аналізуються проблемні питання формування ефективних механізмів регіонального розвитку на рівні національної держави. Визначаються особливості впровадження управлінських іновацій у системі державного управління з урахуванням особливостей розвитку регіонів. Досліджуються особливості процесів регіоналізації та європеїзації в системі державного управління.
Keywords: державне управління; механізм державного управління; регіональне управління; регіональна політика