Технічний проект газопостачання району населеного пункту Красноград Харківської області - Войта, Михайло Олександрович (НТУ "Дніпровська політехніка", 2020)
Мета роботи – розробка проекту газопостачання району населеного пункту Красноград Харківської області.
Практичні результати: – виконано аналіз об’єкту газифікації; – розроблено проет газопостачання району населеного пункту Красноград Харківської області; – виконано гідравлічні розрахунки дворових та внутрішніх газопроводів; – проведено аналіз з охорони праці та навколишнього середовища.
Keywords: кваліфікаційна робота, дипломний проект, пояснювальна записака