Аналіз меблевої галузі для створення веб-додатку (Реалізація серверної частини) - Владимиров, Яким (My University, 2021)
Мета дослідження: аналіз діяльності меблевої промисловості та вебсайтів електронної комерції з метою розробки програмного забезпечення, вирішення питання вибору серверу на основі багатьох критеріїв та стратегії його управління, а також вибору методу прогнозування статистики товарів

Практична цінність отриманих у роботі результатів полягає в оптимізації та автоматизації процесу продажу товарів меблевої промисловості яка використовує фізичні активи для електронно комерційної діяльності, що дає змогу виконати диверсифікацію продукції, а також визначити допоміжну інфраструктуру з ціллю проведення прибуткових рекламних компаній.
Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи бакалавра студента академічної групи 124-18ск-1 Владимирова Якима Дмитровича спеціальності 124 - Системний аналіз
Об’єкт дослідження: електронно комерційна діяльність меблевої галузі. Предмет дослідження: методи системного аналізу з прийняття рішень на основі багатьох критеріїв і рішень щодо вибору стратегії, технології розробки програмного забезпечення, методи прогнозування даних. В інформаційно-аналітичному розділі проведено вибір, обґрунтування та опис необхідних методів системного аналізу, а також технологій та сервісів, необхідних для процесу розробки веб-додатку. В спеціальному розділі змодельовані та розв’язані задачі на основі аналізу діяльності меблевої промисловості та веб-сайтів електронної комерції, а саме: спроектовано бізнес-план, обрано сервер на основі багатьох критеріїв, обрано стратегію управління сервером, побудовано структуру бази даних, розроблено та протестовано програмне забезпечення, а також виконано аналіз методів прогнозування даних.
Keywords: системний аналіз; програма; база даних; МЕТОД АНАЛІЗУ ІЄРАРХІЙ; веб-ресурс