Осмислення сутності музичного мистецтва - Ярош, Олексій Миколайович (НГУ, 2012)
Музичне мистецтво є надзвичайно складним і багатоплановим. Досліджуючи сутність музики, ми опиняємось перед широким діапазоном думок, адже питанням про сутність музики задавались ще Піфогор, Платон, Аристотель, Тома Аквінський і багато інших мислителів.
Keywords: музичне мистецтво; музыкальное искусство; духовна сфера; духовная сфера; потенціал музики; потенциал музыки