Удосконалення системи соціального захисту населення в Україні - Курило, Володимир Володимирович (My University, 2023)
Обґрунтування теоретичних та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення системи соціального захисту населення в Україні.
Keywords: CОЦІAЛЬНИЙ ЗAХИCТ; ДЕРЖAВНЕ УПРAВЛІННЯ; CОЦІAЛЬНA ПОЛІТИКA; CОЦІAЛЬНІ ПОCЛУГИ; СИСТЕМА СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ