Перетворення Фур'є. Методичні рекомендації до виконання лабораторної роботи ТЕЗ-2 з дисципліни «Теорія електричного зв’язку» для студентів спеціальності 172 Телекомунікації та радіотехніка - Корнієнко, В. І.; Гусєв, О. Ю.; Нікольська, О. І.; Олішевський, І. Г. (Видавництво НТУ "ДП", 2020)
Методичні рекомендації призначено для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Теорія електричного зв’язку» студентами спеціальності 172 Телекомунікації та радіотехніка. Орієнтовано на активізацію навчальної діяльності бакалаврів та закріплення практичних знань з даної дисципліни.
Keywords: перетворення Фур'є