Удосконалення HR-менеджменту в приватних закладах медичної сфери - Даниленко, Олена Володимирівна (My University, 2024)
Розробка рекомендацій щодо вдосконалення HR-менеджменту у приватних медичних підприємствах для підвищення їх конкурентоспроможності та забезпечення сталого розвитку
Keywords: МЕНЕДЖМЕНТ В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я; HR-МЕНЕДЖМЕНТ; МЕДИЧНІ ПОСЛУГИ; ПРИВАТНІ МЕДИЧНІ ПІДПРИЄМСТВА; РИНОК МЕДИЧНИХ ПОСЛУГ; РЕГІОНАЛЬНИЙ АСПЕКТ