Удосконалення системи збуту підприємницької структури - Слєпаков Руслан Олександрович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Слєпакова Руслана Олександровича академічної групи 076м-23-1 ФМ спеціальності 076 Підприємництво та торгівля. Метою роботи є теоретичне обґрунтування та розробка практичних заходів із удосконалення системи збуту продукції підприємницької структури з урахуванням сучасних ринкових тенденцій
Keywords: система збуту; прибуток; ризики підприємницької діяльності; аналіз ринків; ефективна стратегія збуту підприємства