Модель використання динамічних генераторів веб-сайтів - Новодранова, В. А.; Крюков, Д. С. (Нац. техн. ун-т “Дніпровська політехніка”, 2018)
При створенні власного веб-сайту перед розробником постає головне питання, якими програмними продуктами користуватись для швидкої та ефективної розробки, при цьому необхідно забезпечити зручність впровадження змін вмісту в дані, багатомовність, оптимізованість для пошукових систем тощо.