Політика безпеки інформації інформаційно-телекомунікаційної системи Машинобудівного коледжу Дніпровського національного університету - Заворін, Іван Дмитрович (My University, 2020)
В роботі описано існуючий профіль захищеності та виконано вибір нового профілю захищеності коледжу, також були розроблені рекомендації, щодо покращення інформаційної безпеки ОІД.
Заворін І. Д.Політика безпеки інформації інформаційно-телекомунікаційної системи Машинобудівного коледжу Дніпровського національного університету : кваліфікаційна робота бакалавра / Заворін Іван Дмитрович. – Дніпро, 2020. – 106 с.
Keywords: ПОЛІТИКА БЕЗПЕКИ, ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА, ВРАЗЛИВОСТІ, НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД, КІБЕРБЕЗПЕКА