Фантастичне та реалістичне у романі Андрія Новіка «Медальйон трьох змій» - Грецький, Ярослав Сергійович (НТУ ДП, 2023)
Дослідили особливості функціонування фантастичного та реалістичного в романі А. Новіка « Медальйон трьох змій», своєрідність художнього змалювання подій і постатей світу фентезі.
Artistic reproduction of the events of the Age of Ruina in Yu. Mushketik's story “The Hetman, the Hetman's Son”
Keywords: фентезі; інтерпретація; фантастичне; реалістичне; художня деталь; вигаданий світ; дифузія