Домінуючі риси мовної особистості у романі Керолайн Кепнес «Ти» та стратегії їх відтворення українською мовою - Радченко Юлія Сергіївна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Радченко Юлія Сергіївна академічної групи 035м-24-1 ЕТФ спеціальності 035 Філологія. Метою роботи є визначити домінуючі риси мовної особистості у романі Керолайн Кепнес «You» та з’ясувати стратегії їх відтворення українською мовою
Dominant Features of the Linguistic Personality in Caroline Kepnes’s Novel “You” and Strategies of their Reproduction in Ukrainian
Keywords: Мовна особистість; методологія; перекладацький аспект; Кепнес; лексика; синтаксичні конструкції; мовлення персонажа