Геолого-технологічні особливості Ярошівського нафтового родовища (Україна) - Ішков, Валерій Валерійович; Березняк, Олена Олександрівна; Чечель, Павло Олегович (My University, 2024)
Родовище розташоване в Талалаївському районі Чернігівські області за 17 км від смт Талалаївка. В тектонічному відношенні воно знаходиться в межах Плисківсько-Лисогорівського виступу фундаменту приосьової зони Дніпровсько-Донецької западини. В дослідно-промислову експлуатацію родовище введено в 1978 р. Поклади розробляються вісьмома свердловинами. Основним об’єктом розробки є поклади горизонту В-15, які складають 84% видобувних запасів нафти родовища з діючим фондом вісім свердловин. Режим розробки водонапірний. Родовище перебуває на початковій стадії розробки.
Keywords: Ярошівське нафтове родовище; геолого-технологічні особливості